Casa A
Scroll Down

addform | Design Interior

Casa A

Proiectul de design interior al casei A, a urmarit cateva linii generale, pe care beneficiarii si le-au dorit, si anume: linii simple, curate si clare pe zona de parter, culori preponderent neutre si materiale naturale, jocuri de lumina, atat naturala cat si artificiala, si un accent glam la etaj (reprezentat de spatiile cu caracter privat).

Desi scara a fost gandita initial pe structura metalica, ea a ajuns sa fie executata din beton, iar pentru faptul ca acesta face parte integranta din zona livingului, am propus folosirea inteligenta a spatiului de sub rampa. De asemenea, planimetria casei este tesita, iar livingul are o imbinare de pereti la 120 grade, iar pe acest perete s-a gandit semnineul pe lemne. Toate acestea reduc spatiul propriu zis destinat mobilierului de sedere, astfel oferind un argument in plus pentru adoptarea “patutului” de sub rampa scarii de urcare la etaj. Cei doi copii ai familiei au fost foarte incantati de idee. Incaperea destinata bucatariei este suficient de mare pentru a permite atat insula, cat si o masa de dining generoasa, pozitionata intr-o zona amenajata special pentru a lua masa cu familia si prietenii intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

La etaj intalnim dormitorul matrimonial, cu un design ce aduce un accent glam, si care a fost creat in jurul tapetului cu flori pictate, marca Wall&Deco, care ofera un fundal pentru toate celalalte elemente prezente in incapere. Pardoseala este finisata cu mocheta, pentru a creste confortul in camera destinata somnului. Dressing-ul este deschis si pozitionat la intrarea in baia matrimoniala, cu o compartimentare echilibrata si luminat artificial cu banda led. Tot la etaj intalnim camera copiilor, cu pat supraetajat, precum si baia de etaj, care va deservi preponderent tot copiii, fiind mai viu colorata.

Locatie

Vöcklabruck, Austria

ADDFORM

Concept & Design: ADDFORM
Vizualizari – Designer: Alexandra Bogdan

Back to top